NAVRATAN KORMA

300g 

Warzywa w słodkim sosie.

20.00

SABZY KOFTA

300g 

Ziemniaki nadziewane serem smażone.

20.00

PANNER KORMA

300g 

Ser indyjski w słodkim sosie.

23.00

PANNER TIKKA MASALA

300g 

Kawałki sera pieczone w piecu tandoori przyrządzane w sosie curry.

24.00

MATTER PANNER

300g 

Groszek z serem smażony w sosie curry.

29.00

SHAHI PANEER

300g 

Ser po królewsku w orzechowym sosie pomidorowo-śmietankowym.

 25.00

PANNER BUTTER MASALA

300g 

Ser w kremowym sosie chopped masala (z kawałkami pomidorów i cebuli).

 25.00

DUM ALLO

300g 

Nadziewane ziemniaki smażone w sosie po kaszmirsku.

 19.00

PANNER PALAK

300g 

Szpinak z serem smażony w pomidorach z papryką i cebulą.

 21.00

PALAK

300g 

Szpinak przygotowany w tradycyjny indyjski sposób.

 17.00

ALOO PALAK

300g 

Szpinak z ziemniakami po kaszmirsku.

 18.00

DAL PALAK

300g 

Szpinak z soczewicą smażony z cebulą w sosie czosnkowym.

18.00

DAL

300g 

Aromatyczna soczewica w pikantnym sosie.

13.00

DAL MAKHANI

300g 

Soczewica aromatyzowana przyprawami z masłem.

20.00

CHANNA PINDI

300g 

Ciecierzyca po poendżabsku podawana z cebulą i pomidorami.

20.00

CHANNA MASALA

300g 

Ciecierzyca przygotowywana z papryką i pomidorami w kremowym sosie.

20.00

BANGALI BANGAN

300g 

Bakłażan smażony po bengalsku w sosie pomidorowym.

20.00

ALOO BANGAN

300g 

Ziemniaki z bakłażanem przygotowane w pomidorowym sosie curry.

19.00

ALLO GOBI MATTER

300g 

Warzywa z kalafiorem przygotowane w północno indyjskim stylu.

19.00

ALLO DO PIAZA

300g 

Drobne kawałki ziemniaków i pomidorów smażone w sosie cebulowym.

17.00

JEERA ALDO 

300g 

Ziemniaki z kminkiem w suchym sosie pomidorowym.

18.00

CHOLE SAMOSA

300g 

Samosy wegetariańskie serwowane z cieciorką w klasycznym sosie masala.

20.00

CHOLE ALOO TIKKI

300g 

Krokieciki ziemniaczane serwowane z cieciorką w klasyczym sosie masala.

20.00